Dřevěná stropní svítidla: řemeslo a moderní technologie

Dřevěná stropní svítidla lampax.cz

Dřevěná stropní svítidla představují pravou esenci řemeslného umu a moderní LED technologie. Pokud se díváme na interiérový design a osvětlení, dřevo se stává jedním z nejžádanějších materiálů, a to především díky jeho přirozené kráse, odolnosti a samozřejmě i díky jeho trvalé udržitelnosti.

Ruční výroba z místních materiálů

Dřevěná stropní svítidla, která vyrábíme, jsou skutečným odrazem ručního řemesla. Každý kus dřeva pečlivě vybíráme a opracujeme.

Dřevěná svítidla vyrábíme ručně

Přestože je dub považován za jeden z nejpevnějších a nejodolnějších materiálů, používáme ho kvůli jeho přirozenému a elegantnímu vzhledu. Na druhou stranu ořechové dřevo přidává hloubku a nevšední vzhled tmavého dřeva každému svítidlu. Tyto dva materiály se nejen vyznačují svou odolností a dlouhou životností, ale také krásně stárnou, což znamená, že vaše dřevěná stropní svítidla budou s postupem času ještě krásnější.

Naše dílna: místo, kde pracujeme rádi

Tato elegantní svítidla vyrábíme v naší moravské dílně. Zde obrábíme dřevo do jeho konečné podoby a díky blízkosti místních zdrojů a šetrným technikám zpracování minimalizujeme dopady na životní prostředí. Naše dřevěná stropní svítidla jsou tak nejen krásná, ale i ekologicky šetrná.

Nejlepší komponenty pro osvětlení

Není to jen o dřevě. Každé svítidlo z naší kolekce je osazeno prvotřídními komponenty od rakouské špičky v oboru LED komponent, Tridonic.

LED komponenty Tridonic

Toto partnerství nám umožňuje nabídnout našim zákazníkům nejen esteticky dokonalá svítidla, ale také svítidla s dlouhou životností LED, vynikající účinností a minimální spotřebou energie.

100% recyklovatelnost: udržitelná výroba

V dnešní době, kdy je ekologie důležitou součástí našich životů, je důležité myslet na dopady naší výroby.

Recyklovaný difuzor dřevěného svítidla

Proto používáme pro naše dřevěná stropní svítidla 100% recyklovaný materiál při výrobě difuzorů. Tímto přístupem nejen šetříme životní prostředí, ale také podporujeme ekologickou a udržitelnou výrobu.

Jedinečná krása detailu

Dřevěná stropní svítidla z naší kolekce jsou více než jen osvětlení. Představují jedinečný a funkční kousek přírody, který vytváří útulnou atmosféru v jakémkoli prostoru. Díky přirozeným vlastnostem dřeva je každé svítidlo originální a má vlastní neopakovatelnou kresbu.

Různorodost v designu a funkčnosti

Naši zákazníci mohou vybírat z různých řad, ať už hledají lineární světlo nad jídelní stůl nebo čtvercové světlo do kuchyně.

Dřevěné stropní svítidlo BLOKK

Dřevěné stropní svítidlo LINNA

Různé barevné a funkční varianty zaručují, že najdou přesně to, co hledají. Ať už je to teplá barva chromatičnosti pro relaxaci, nebo denní bílá pro práci.

Uživatelský komfort: stmívatelnost a výběr teploty

Věříme, že moderní osvětlení by mělo být nejen estetické, ale také funkční.

Stmívatelná svítidla

Naše dřevěná stropní svítidla nabízí možnost výběru mezi různými teplotami světla a také možnost stmívání. Tato kombinace umožňuje vytvoření dokonalé atmosféry pro každou příležitost.


Takže proč se rozhodnout pro dřevěná stropní svítidla?

Dřevo má schopnost vnést do každého prostoru teplý a přirozený nádech. Když se spojí s inovativní technologií a řemeslným umem, výsledkem je svítidlo, které se stává nejen funkčním, ale také designovým prvkem interiéru.

  • Místní produkce = ekologická odpovědnost: Náš důraz na místní produkci a výběr dřeva z našich místních lesů znamená, že máme plnou kontrolu nad celým procesem výroby, což nám umožňuje zaručit nejvyšší kvalitu. Zároveň tím snižujeme naši uhlíkovou stopu, protože materiály nemusí cestovat z jednoho konce světa na druhý. Tím přispíváme k ochraně naší planety a zároveň podporujeme místní ekonomiku.

  • Recyklace a udržitelnost v praxi: Naším cílem je nejen vyrábět krásná dřevěná stropní svítidla, ale také zajistit, aby byla co nejvíce udržitelná. Použití recyklovaného materiálu v našich difuzorech je jedním z kroků, jak toho dosáhnout. Zároveň spolupracujeme s dodavateli, kteří sdílí naše hodnoty v oblasti udržitelnosti a ekologie.

  • Výběr pro každou místnost: Ať už hledáte světlo do kuchyně nebo svítidlo do ložnice, naše různorodá kolekce nabízí řešení pro každou potřebu. Možnost výběru mezi různými teplotami chromatičnosti a funkcí DALI stmívání zaručuje, že světlo bude vyhovovat jakémukoli náladě či účelu.

  • Investice do budoucnosti naší planety: Když si vyberete naše dřevěné stropní svítidlo, neinvestujete jen do krásného svítidla. Investujete do trvanlivého a kvalitního produktu, který bude sloužit po mnoho let. A co je ještě důležitější, investují do zdravějšího a ekologičtějšího světa pro budoucí generace.

Naše dřevěná stropní svítidla nejsou jen produktem. Jsou výsledkem spojení tradičního řemesla a inovativní technologie. Jsou výrazem naší vášně pro design, kvalitu a udržitelnost. Věříme, že správné osvětlení může proměnit prostor a přinést do něj život, teplou atmosféru a pohodlí. Naším posláním je přinést tuto magii do každého domova.

Kuba Vyoral - světlař srdcem i duší

Autor:

Kuba Vyoral - světlař srdcem i duší

"Oboru osvětlení a výrobě svítidel se věnuji prakticky celý svůj profesní život. Už při studiu elektrotechniky jsem vyráběl LED svítidla pro barevné osvětlení barů a diskoték. Za 19 let, co dělám světlařinu jsem se naučil, že jediná cesta, jak vyrábět opravdu úsporné LED osvětlení, je používat špičkové LED komponenty. Protože není nic horšího, než koupit LED světlo, které po roce přestane svítit a pak se vyhodí do koše."