Dřevěná svítidla vyrábíme i balíme ekologicky

Svítidla balíme bez plastu

Jednou z největších výzev, kterým čelíme v současné době, je ochrana životního prostředí a udržitelnost. Proto se stále více firem snaží snížit svůj ekologický otisk a podnikat kroky, které budou mít pozitivní dopad na planetu. Tento trend se odráží i v našem přístupu k balení našich dřevěných svítidel.

Jsme si vědomi toho, že použití plastových výplní, fólií a lepicích pásek v balení má velmi negativní dopad na životní prostředí. Proto jsme se rozhodli použít pouze snadno recyklovatelné materiály, především papír, pro zabalení našich svítidel ze dřeva. Toto rozhodnutí nám umožňuje minimalizovat množství odpadu, který vzniká při výrobě a balení našich dřevěných svítidel.

Snažíme se tímto způsobem zajistit, že náš podnikatelský model je v souladu s principy udržitelnosti a že se podílíme na snižování negativního dopadu na životní prostředí. Tento přístup se také odráží v naší filozofii, která klade důraz na kvalitu a přírodní materiály, které používáme.

Když si zakoupíte jedno z našich dřevěných svítidel, můžete být jisti, že nejen získáte krásný a jedinečný kus, ale také podpoříte udržitelné podnikání a snižování negativního dopadu na životní prostředí. Věříme, že každý krok, který podnikneme v této oblasti, může mít pozitivní dopad na budoucnost naší planety.

Kuba Vyoral - světlař srdcem i duší

Autor:

Kuba Vyoral - světlař srdcem i duší

"Oboru osvětlení a výrobě svítidel se věnuji prakticky celý svůj profesní život. Už při studiu elektrotechniky jsem vyráběl LED svítidla pro barevné osvětlení barů a diskoték. Za 19 let, co dělám světlařinu jsem se naučil, že jediná cesta, jak vyrábět opravdu úsporné LED osvětlení, je používat špičkové LED komponenty. Protože není nic horšího, než koupit LED světlo, které po roce přestane svítit a pak se vyhodí do koše."

Doporučené produkty4