Dřevěné svítidlo BLOKK: Elegantní kousek z ořešáku pro váš domov

Dřevěné svítidlo BLOKK z ořechu

Zavřete oči a představte si klidnou, teplou atmosféru vašeho domova, kde světlo vychází z kousku ručně opracovaného tmavého dřeva Ořešáku Černého. Teď si můžete takovou atmosféru přinést do svého domova s novým dřevěným svítidlem BLOKK z tohoto luxusního tmavého dřeva.

Dřevěná svítidla BLOKK z ořechu nejsou jen svítidlem

Je to možná až umělecké dílo, vyráběné s vášní a precizností řemeslné výroby z Moravy. Každý kousek je ručně opracován z vysoce kvalitního ořechového dřeva, které je známé svou pevností, odolností a nádherným tmavým odstínem. Toto dřevěné svítidlo BLOKK z ořechu je nejen vizuálně krásné, ale také přináší do prostoru nevšední a velmi originální funkční prvek. Jeho teplý odstín a jemné zrnité linie přinášejí do interiérů dotek přírody a luxusu.

Svítidlo BLOKK z ořechu není jen o designu

Jde o dřevěné svítidlo, které nabízí optimální rozptyl světla pro relaxaci, čtení nebo práci. Je ideální pro obývací pokoje, ložnice, pracovní prostory nebo jakýkoliv jiný kout vašeho domova, kde chcete vytvořit příjemnou atmosféru. Tato svítidla jsou samozřejmě osazena tou nejlepší LED technologií značky Tridonic, kterou v našich svítidlech ze dřeva dobře znáte.

Pokud hledáte elegantní a funkční doplněk pro váš interiér, který přidá teplou a moderní atmosféru, je dřevěné svítidlo BLOKK z ořechového dřeva tím pravým řešením.

A to nejlepší?

Nyní jsou k dostání všechny varianty svítidle BLOKK i ve variantě z ořechového dřeva. Nepropásněte příležitost a objevte kouzlo, které přináší toto luxusní svítidlo do vašeho domova!

Kuba Vyoral - světlař srdcem i duší

Autor:

Kuba Vyoral - světlař srdcem i duší

"Oboru osvětlení a výrobě svítidel se věnuji prakticky celý svůj profesní život. Už při studiu elektrotechniky jsem vyráběl LED svítidla pro barevné osvětlení barů a diskoték. Za 19 let, co dělám světlařinu jsem se naučil, že jediná cesta, jak vyrábět opravdu úsporné LED osvětlení, je používat špičkové LED komponenty. Protože není nic horšího, než koupit LED světlo, které po roce přestane svítit a pak se vyhodí do koše."

Doporučené produkty4