Kulatá svítidla TURNN: dřevěné světlo nemusí být jen hranaté!

Dřevěné stropní svítidlo ze dřeva TURNN

Na této nové řadě svítidel ze dřeva, jsme si opravdu mákli :-) Nejnovější přírůstek do naší kolekce dřevěných svítidel - kulatá světla vyrobená z masivního dubového dřeva. Tyto ručně vyráběné kousky spojují naše řemeslné umění s nejmodernější LED technologií a nabízí kombinaci estetiky a funkčnosti vhodnou pro každý interiér. Díky tak oblíbenému kulatému designu se svítidla TURNN hodí do širokého spektra interiérů, od minimalistických po rustikální. Perfektně se hodí pro osvětlení obývacích pokojů, kuchyní i ložnic, kterým dodává nejen světlo ale především designový prvek.

České dřevo je základ

Pro výrobu kulatých svítidel TURNN, používáme masivní dubové dřevo, které pochází z česka. Tato volba není náhodná. Masivní dubové dřevo je známé svou pevností, dlouhou životností a nádhernou přirozenou texturou, která každému svítidlu propůjčuje jedinečný charakter a krásný vzhled. Ještě důležitější je ale to, že dubové dřevo, s nímž pracujeme, je získáváno udržitelně z českých lesů.

Dubové dřevo svítidla TURNN

Díky certifikaci tohoto dřeva máme jistotu, že používáme materiál, který podporuje udržitelné lesnictví a přispívá k ochraně našeho životního prostředí. Výběrem českého dřeva navíc podporujeme místní ekonomiku a minimalizujeme dopad naší výroby na planetu. Každé svítidlo tak není jen esteticky působivým doplňkem interiéru, ale také symbolem naší ekologické odpovědnosti a respektu k přírodě.

Klasický tvar ale vyjímečný vzhled

Kulatý tvar svítidel je sice klasický. Ale tento design má také praktický účel, protože umožňuje rovnoměrné rozptýlení světla po celém prostoru. Každý kus je produktem naší ruční práce, což z každého svítidla dělá unikátní dílo, které představuje vyjímečný um našich rukou. Tato svítidla nevyrábíme pomocí CNC frézky a nejedná se ani o dýhované dřevo. Je to stropní světlo z masivu, kterému věnujeme mnoho času abychom z něj vytvořili krásné kulaté dřevěné svítidlo.

Kulaté světlo ze dřeva TURNN

Výsledkem je jedinečné svítidlo z masivního dřeva, které přináší do každého interiéru nejen světlo, ale také kus přírody a řemeslné dokonalosti. Díky kombinaci tradičních technik vyrábíme osvětlení, které není jen funkční, ale také vyjadřuje naši vášeň pro řemeslo a design. Tím každý interiér povznáší na novou úroveň estetické hodnoty a pohodlí.

Špičková LED technologie - jak jinak.

Tato kulatá světla ze dřeva řady TURNN, jsou vybavena pouze tím nejlepším, co trh s LED technologií nabízí. Jak jste u našich svítidel již zvyklí, tak používáme elektrovýzbroj rakouské firmy Tridonic. Ta je lídrem v oblasti výroby LED modulů a LED driverů, a jejich produkty jsou pro nás synonymem kvality, spolehlivosti a energetické úspory. Díky těmto prvotřídním komponentům zaručujeme, že jsou naše světla nejen krásná, ale i šetrná k životnímu prostředí.

LED modul dřevěného svítidla TURNN od Tridonic

Používání LED technologie od Tridonic přináší několik významných výhod. Nejedná se jen o vysokou energetickou účinnost, která výrazně snižuje spotřebu elektrické energie, ale také o dlouhou životnost, která redukuje potřebu údržby a výměny komponent. To vše přispívá k celkové ekonomické efektivitě a ekologické udržitelnosti těchto svítidel ze dřeva.

Dřevěná svítidla TURNN využívají LED drivery Tridonic

Díky této špičkové LED technologii od Tridonic, můžete očekávat, že světlo z vašeho kulatého svítidla TURNN bude mít perfektní podání barev, což je zásadní pro vytváření správné atmosféry v místnosti, a zároveň bude mít minimální dopad na životní prostředí. To z našich světel dělá ideální volbu pro každého, kdo hledá kombinaci estetiky, funkčnosti a udržitelnosti.

Ekologické materiály i přístup

Začínáme již výběrem materiálů – pečlivě vybíráme ty, které jsou nejen krásné a odolné, ale také ekologicky udržitelné. Naším cílem je minimalizovat ekologickou stopu našich svítidel, a proto přistupujeme k výrobě s maximálním ohledem na životní prostředí.

Difuzor dřevěného svítidla TURNN z recyklovaného materiálu

Od prvního kroku v naší dílně až po finální balení produktu dbáme na to, aby každý aspekt našeho procesu byl co nejšetrnější k naší planetě. To zahrnuje i používání recyklovatelných materiálů pro balení našich světel, což zajišťuje, že naše produkty nejenže přinášejí krásu a funkčnost do vašich domovů, ale také aktivně přispívají k ochraně životního prostředí.

Nechte se inspirovat touto jedinečnou kolekcí a dopřejte si kousek přírody a moderní technologie pro váš domov. Objevte nový rozměr osvětlení s naší kolekcí ručně vyráběných kulatých svítidel ze dřeva a přiveďte do svého domova nejen světlo, ale i styl a funkčnost.